VINVEST SRL

Suntem o societate dinamica de promovare si organizare de evenimente, in special, targuri, expozitii si congrese. Din anul 2005, am lansat pe piata Salonul International de Vinuri VINVEST, care a devenit in scurt timp un pol de referinta pentru sectorul vitivinicol. Pe piata de vest suntem recunoscuti ca organizatori de evenimente public-private, de la conferinte de presa, workshop-uri din fonduri private si din fonduri europene, pana la campanii de promovare a companiilor sau lansare de produse noi.

Ne-am dovedit implicarea si interesul fata de principalul segment de piata vizat, astfel incat din anul 2005 suntem membri in asociatii si organizatii din sectorul vitivinicol.

Noi punem la dispozitia clientilor o gama larga de servicii de promovare, alaturi de o experienta bogata in domeniu. Constant, dezvoltam si implementam noi metode de promovare pentru clientii nostri si produsele lor si gasim cele mai bune solutii prin imbinarea gandirii creative cu ideile practice.

Activitati

  • Salonul International de Vinuri VINVEST Timisoara
  • Concursul National de Vinuri si Bauturi Alcoolice VINVEST Timisoara
  • Organizari de evenimente public – private
  • Reprezentare vinuri romanesti la expozitii nationale si international
  • Organizari, degustari de vinuri nationale si internationale
  • Promovare evenimente si societati
  • Organizare, degustari de vinuri adresate reprezentantilor HoReCa
  • Jurizare concursuri nationale si internationale, atat in tara, cat si in strainatate
  • Implementare, lansare si dezvoltare de noi metode de mobile Marketing

Portofoliu evenimente

Salonul International de Vinuri VINVEST Timisoara

Prima editie a Salonului a avut loc in 2005, la Timisoara, ca o necesitate a producatorilor romani de vin nu doar de a-si promova produsele, ci si de a cunoaste mai bine competitia si de a afla noile tendinte din domeniu. Fiecare editie am imbogatit-o cu ajutorul noilor participantI, am adus concursuri si activitati noi in cadrul salonului, am ascultat nevoile publicului vizitator, am venit cu surprize. In toti acesti 8 ani, Salonul International de Vinuri de la Timisoara a crescut si, alaturi de el, s-au dezvoltat si producatorii, dar si consumatorii. Astazi avem de-a face cu un public educat, matur, care cunoaste vinul si ii apreciaza justa lui valoare. In fiecare an, peste 8 000 de vizitatori trec pragul Salonului, alaturi de zeci de producatori din tara si din strainatate.

Concursul National de Vinuri si Bauturi Alcoolice VINVEST Timisoara

Concursul VINVEST a crescut pe langa Salonul International de Vinuri VINVEST. Totul a pornit de la o curiozitate a degustatorilor profesionisti de a aprecia si de a pune alaturi vinurile prezente in cadrul Salonului. In 2007, am organizat primul concurs, o evaluare profesionista, la cele mai inalte standarde europene. Astfel, acum, dupa cinci ani, medaliile si aprecierile oferite celor mai buni, au devenit o referinta pentru producatorii romani de vin.

Conferinte de presa, workshop-uri, simpozioane, conferinte tematice, etc.

Activitatea de organizare a expozitiilor implica organizarea de evenimente premergatoare. Prin aceste activitati, experienta si baza de date este relevant pentru prestarea acestor servicii potentialilor client.

Comments are closed.