Comunicat post eveniment

Prima editie a Salonului National de Vinuri al Romaniei Vintest va deschide portile, la Bucuresti, in perioada 27-30 octombrie, in Complexul Romaero Baneasa.

Lansarea Vintest in Capitala este facuta de o echipa cu o experienta bogata in evenimente similare, cele 8 editii ale Salonului International de Vinuri la Timisoara fiind cel mai important punct din portofoliul echipei Vinvest.

Citeste comunicatul

Conferinta de presa

(luni, 24 octombrie, ora 11.00)

Salonul Naţional de Vinuri al României ������� Vintest se deschide joi, 27 octombrie, în Complexul Romaero Bucureşti. Este prima ediţie a unei manifestări ce-şi propune să promoveze şi să susţină calitatea vinului românesc.

Timp de 4 zile, din 27-30 octombrie, la Romaero Băneasa, românii vor putea degusta gratuit din sutele de sortimente expuse şi vor putea cunoaşte şi o importantă parte din industria vinului, reprezentanţii serviciilor conexe fiind prezenţi în spaţiul din Complexul Romaero Băneasa.

Pentru a afla detalii despre misiunea şi desfăşurarea primei ediţii a Salonului Naţional de Vinuri al României Vintest, vă invităm să participaţi la conferinţa de presă de luni, 24 octombrie, de la ora 12, la Restaurantul Morgen La Dud, situat pe strada Speranţei nr 7.

La conferinţa de presă vor participa directorul Vinvest Lucia Pîrvu şi Virgil Dumitraşcu, vicepreşedinte Asociaţia Somelierilor din România.

Salonul Vintest de la Bucureşti este organizat de aceeaşi echipă de specialişti care timp de 8 ani a iniţiat şi coordonat Salonul Internaţional de Vinuri VINVEST – Timişoara, recunoscut ca unicul salon de vinuri cu care România a arătat progresul în organizarea acestui tip de evenimente.

Salonul Naţional de Vinuri al României Vintest

 

Organizator: Vinvest

Partenerii principali: Ministerul Agriculturii, Ministerul Turismului, Jidvei şi Vincon Vrancea.

Partenerii media principali: Radio România şi Agenţia Naţională de Presă Agerpres

Informatii pentru reprezentantii mass-media

Mass-media au un aport important in promovarea manifestarii si transmiterea de mesaje catre populatie prin care se certifica valoarea vinului romanesc.

Prin urmare, reprezentantii presei au din partea organizatorilor o atentie deosebita.

Accesul jurnalistilor si al fotoreporterilor in interiorul Complexului Romaero este liber daca reprezentantul presei are asupra sa legitimatia.

Accesul jurnalistilor la evenimentele organizate inainte de Salon, fie ca sunt degustari cu personalitati sau alte manifestari, se va face pe baza invitatiei nominale, trimisa de catre organizatori, intrucat dorim sa oferim partenerilor media statutul special pe care-l merita.

Imaginile postate pe siteul oficial al Salonului National de Vinuri al Romaniei – Vintest sunt proprietatea organizatorilor Vintest si nu pot fi folosite in alte spatii virtuale sau publicatii printate, fara acordul in scris al organizatorilor. Aceste imagini se supun legii drepturilor de autor din Romania.

In perioada Salonului, dar si in timpul evenimentelor ce-l preced, jurnalistii vor primi imagini realizate de fotografi profesionisti. Acele imagini vor putea fi folosite doar de catre acei jurnalisti carora le-au fost destinate.

Adresa oficiala de e-mail a departamentului de Comunicare si Relatii Publice a Salonului National de Vinuri al Romaniei – Vintest este promovare [@] vintest.ro

Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.

 

Beneficii Parteneri Media

Salonul National de Vinuri al Romaniei – Vintest este primul eveniment de elita din industria vinului, desfasurat in Capitala, dupa ce timp de opt ani, aceeasi echipa a adus la Timisoara standardul international al Saloanelor de Vin din Occident.

Vintest, prin varietatea de expozanţi, pune în legatura producatorii si distribuitorii cu magazinele de specialitate, HoReCa, dar si cu clientii finali. Vintest se adresează tuturor celor care lucrează in domeniul vitivinicol sau care au activitati conexe domeniului. De la producatori si distribuitori de vin si de echipamente, materii prime, accesorii, pana la organizatii, restaurante si agentii de turism. Un rol important in publicul vizat de eveniment este compus din consumatorii de vin, fie ca sunt ocazionali, fie traditionali.

De ce merita sa deveniti partener media Vintest

  • pentru ca are organizatori profesionisti care-l fac un eveniment de calitate, elegant, cu bun gust si ofera cadrul potrivit pentru ca industria vinului sa-si arate valoarea reala si traditia de care se bucura
  • pentru ca ne-am asumat responsabilitatea de a actiona pentru a promova calitatea produselor romanesti
  • pentru ca producatorii romani au investit in tehnologie si calitate, iar acum au nevoie si merita sa se ridice in ochii publicului sau
  • pentru ca implicandu-va intr-un eveniment care cultiva bunul gust va diferentiati de multime, poate chiar de concurenta
  • pentru ca intariti loialitatea clientilor dvs, prin asocierea firmei cu o cauza educationala si sociala
  • pentru ca legati noi relatii de business, de comunicare, de promovare a propriei afaceri
  • pentru ca dovediti ca va pasa de succesul pietei romanesti, de calitatea produselor autohtone, de comunitatea in care traim
  • pentru ca aveti posibilitatea sa colaborati cu o echipa a carei notorietate si credibilitate sunt deja recunoscute in domeniu, atat pe plan national, cat si international

 

Pachetul de servicii de promovare in cadrul Salonului National de Vinuri al Romaniei – Vintest va fi comunicat direct catre potentialii parteneri. Va rugam trimiteti intentia de ne deveni partener pe adresa promovare [@] vintest.ro

 

 

Comments are closed.